Næringseiendom

Fredriksborg er et investeringsselskap med hovedkontor i Fredrikstad. Fredriksborg Eiendom er kjernen i konsernet, og vi har en heleid eiendomsportefølje på ca. 100 000 kvadratmeter. I tillegg forvalter vi ytterligere 15 000 kvadratmeter gjennom forskjellige datterselskap. 

Ønsker du å vite mer om hva vi gjør innenfor næringseiendom? Les videre eller ta kontakt. Vi kan bistå med alt fra byutvikling til utleie av lokaler. 

Næringseiendommer i Østfold: Forretningslokaler

Fredriksborg Eiendom er en av de største eiendomsaktørene i Østfold. Vi har blant annet næringseiendommer i:

- Sarpsborg

- Fredrikstad

- Moss

Er du på jakt etter nye forretningslokaler, kan du finne en oversikt over lokaler til leie her. Du kan også ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg. 

Prosjekter

I tillegg til utleie av lokaler, er også Fredriksborg Eiendom opptatte av å være med i byutviklingen av næringseiendommer og på det som skjer. 

Vi er stadig involvert i flere prosjekter, og har blant annet vært med å utvikle prosjektet Varnaveien 43E og Nye Dronningensgate 1 i Moss.  

Miljø 

Det er vikti å prioritere miljø og sette klima på dagsordenen. Det har vi i Fredriksborg Næringseiendom også gjort, og vi har derfor som mål å prioritere nettopp dette. Vi fokuserer på miljø- og klimaeffektivitet i alle bygg slik at både brukere og klima skal ha det godt.  

Vi jobber strukturert og miljømessig med alle våre næringseiendommer. Vi sikrer også at alle våre leietakere har areal- og kostnadseffektive lokaler, og ikke minst bør lokalene være trivelige å oppholde seg i. 

Fredriksborg næringseiendom er blant annet medlem av Grønn Byggallianse, noe som innebærer at vi har et ønske om å være med på å nå bærekraftsmålene. 

Tjenester 

Fredriksborg er en av de største på eiendom i Fredrikstad, og vi arbeider stadig med nye prosjekter. Blant det vi gjør er:

- Utleie av lokaler

- Eiendomsforvaltning

- Delaktig i prosjekter

Hvem er Fredriksborg?

Fredriksborg er et investeringsselskap som holder til i vakre Fredrikstad. Vår kjernevirksomhet er innenfor forvaltning og utvikling av bolig- og næringseiendom. 

Vi er en av Østfolds ledende eiendomsaktører, og driver med kjøp, utvikling og forvaltning av eiendommer. 

Vi ønsker å sette spor etter oss, og etterlate et positivt inntrykk. Dette er noe vi skal gjøre når vi møter andre mennesker, driver med bytuvikling, og som eier og forvalter av bygg. Vår kunnskap, kapital og engasjement skal investeres langsiktig. 

Les mer: Næringseiendom Sarpsborg