Næringseiendom

Hos Frederiksborg AS er vi lidenskapelig opptatt av eiendom. Vi er ledende innen eiendom i Østfold, og har en næringseiendom til din virksomhet. Er du på jakt etter næringseiendom i Fredrikstadområdet? 

Kontakt oss

Fredriksborg er et investeringsselskap med hovedkontor i vakre Fredrikstad. Vi er en ledende eiendomsaktør i Østfold, og stolte av vårt arbeid innen både bolig- og byutvikling samt næring.  

Ønsker du å vite mer om hva vi gjør for din virksomhet? Les videre eller ta kontakt. Vi kan bistå med alt fra byutvikling til utleie av lokaler, og har mange spennende prosjekter under utvikling. 

Næringseiendommer i Østfold: Forretningslokaler

Fredriksborg Eiendom er en av de største eiendomsaktørene i Østfold. Vi har mange lokaler til leie sentralt plassert i blant annet:

Er du på jakt etter nye forretningslokaler til virksomheten din? Uansett om du driver en liten bedrift eller et større selskap med mange ansatte, har vi lokalet til deg. Ta kontakt med oss for mer informasjon, eller se alle tilgjengelige lokaler til leie her:

Se alle lokaler

Pågående prosjekter

I tillegg til å drive med utleie av lokaler, er Fredriksborg Eiendom også opptatt av å være med i byutviklingen. Næringseiendommer henger nøye sammen med det som skjer i bymiljøet ellers, og vi er opptatt av et godt samspill i byrommet.

Vi er stadig involvert i flere nye og spennende prosjekter, og har blant annet vært med på å utvikle prosjektene Varnaveien 43 E og Nye Dronningens gate 1 i Moss. Følg med på prosjektsiden vår for å bli oppdatert på hva som foregår.

Lokaler til leie i Moss, Fredrikstad og Sarpsborg

Vi har flere spennende og praktiske næringseiendommer til leie for øyeblikket, både i Moss, Fredrikstad og Sarpsborg. Lokalene er på mellom 50 og 1200 kvadratmeter og ligger i klassiske og moderne bygg, både i sentrum og utenfor bykjernen. 

I vår portefølje finner du et godt utvalg lokaler til leie. Vi har alt fra små kontorer til større næringseiendommer med tilhørende lagerplass og mulighet for verksted. Vi har også lokaler som er spesielt tilpasset salg og kundeservice. Det er enkelt å komme seg til og fra lokalene våre, enten dine ansatte kjører, tar kollektivtransport eller leverer varer.

Ta kontakt i dag om du er interessert, så tar vi en uforpliktende prat!

Miljø og klima

Fredriksborg har som mål å prioritere miljø- og klimaeffektivitet i alle bygg, og på noen prosjekter bidra til å flytte grenser. Ved å jobbe strukturert og målrettet miljømessig med eiendommene våre, sikrer vi også at leietakerne har arealeffektive, trivelige og kostnadseffektive lokaler. 

Samtidig bidrar vi positivt til miljøet rundt oss. I 2014 ferdigstilte vi eiendommen Wilberg Atrium, et energiklasse A bygg og det første bygget i Østfold som er klassifisert i henhold til den internasjonale miljøstandarden BREEAM.

Ved å prioritere miljø, bidrar vi til å sette klima på dagsorden. Dette vil du kjenne igjen i alle våre næringseiendommer, hvor målet vårt er at både brukere og klima skal ha det godt. Du kan derfor forvente å finne energieffektive lokaler i porteføljen vår. 

Areal- og kostnadseffektive lokaler 

Vi jobber strukturert og miljømessig med alle våre næringseiendommer. Vi sikrer også at alle våre leietakere har areal- og kostnadseffektive lokaler, og ikke minst bør lokalene være trivelige å oppholde seg i. 

Fredriksborg Næringseiendom er blant annet medlem av Grønn Byggallianse, noe som innebærer at vi har et ønske om å være med på å nå målene for bærekraft. Temaene vi jobber med sammen med Grønn Byggallianse er:

  • Reduksjon av klimagassutslipp og klimatilpasning
  • Avfall og ressursbruk
  • Biologisk mangfold
  • Helse og velvære
  • Livskvalitet og verdi for samfunnet

Tjenester vi tilbyr

Fredriksborg Eiendom er en av de største på næringseiendomi Fredrikstad, og vi arbeider stadig med nye prosjekter. Blant det vi gjør er:

  • Utleie av lokaler
  • Eiendomsforvaltning
  • Delaktig i prosjekter

Hvem er Fredriksborg?

Fredriksborg er et investeringsselskap som holder til i vakre Fredrikstad. Vår kjernevirksomhet er innenfor forvaltning og utvikling av bolig- og næringseiendom. 

Vi er en av Østfolds ledende eiendomsaktører, og driver med kjøp, utvikling og forvaltning av eiendommer. Felles for all vår virksomhet er at vi har en langsiktig, aktiv og bevisst holdning til kvalitet, byutvikling, arkitektur og miljø, samtidig som vi gjennom skikkelighet og kompetanse skaper positive resultater for kundene og samarbeidspartnere våre.

Stor portefølje 

Fredriksborg Eiendom er kjernen i konsernet, og vi har en heleid eiendomsportefølje på ca. 100 000 kvadratmeter. I tillegg forvalter vi ytterligere 30 000 kvadratmeter gjennom forskjellige datterselskap.

Vi ønsker å sette spor etter oss og etterlate et positivt inntrykk. Dette er noe vi skal gjøre både i møte med andre mennesker, når vi driver med byutvikling, og i rollen som eier og forvalter av bygg. Vår kunnskap, kapital og engasjement skal investeres langsiktig. 

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om eller er på jakt etter næringseiendom i Fredrikstad. Fredriksborg AS er erfarne, kompetente og glade for å hjelpe deg. 

Se alle lokaler