NæringseiendomFrederiksborg AS er lidenskapelig opptatt av eiendom og er ledende i Østfold i vårt felt. Er du på jakt etter næringseiendom i Fredrikstadområdet? Ta kontakt. 

Fredriksborg AS er et investeringsselskap med hovedkontor i Fredrikstad. Vi er en ledende eiendomsaktør i Østfold og er stolte av vårt arbeid med både bolig- og næringseiendom og byutvikling.  

Ønsker du å vite mer om hva vi gjør innenfor næringseiendom? Les videre eller ta kontakt. Vi kan bistå med alt fra byutvikling til utleie av lokaler. 

Næringseiendommer i Østfold: Forretningslokaler

Fredriksborg Eiendom er en av de største eiendomsaktørene i Østfold. Vi har blant annet næringseiendommer i:

  • Sarpsborg
  • Fredrikstad
  • Moss

Er du på jakt etter nye forretningslokaler, kan du finne en oversikt over lokaler til leie her. Du kan også ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg. 

Prosjekter

I tillegg til utleie av lokaler, er også Fredriksborg Eiendom opptatt av å være med i byutviklingen av næringseiendommer og ellers det som skjer i bymiljøet. 

Vi er stadig involvert i flere prosjekter, og har blant annet vært med på å utvikle prosjektene Varnaveien 43 E og Nye Dronningens gate 1 i Moss.  

Lokaler til leie

Vi har flere spennende og praktiske næringseiendommer til leie for øyeblikket, både i Moss, Fredrikstad og Sarpsborg. Lokalene er på mellom 50 og 1200 kvadratmeter og ligger i klassiske og moderne bygg, både i sentrum og utenfor byene. 

En av eiendommene er Stabburveien 1 i Fredrikstad, et stort, moderne bilhus som skal totalrehabiliteres og ferdigstilles i 2020. I andre etasje av bygget finner du et salgslokale på 1200 kvadratmeter med mulighet for verksted. Ta kontakt i dag om du er interessert.

Miljø 

Det er viktig å prioritere miljø og sette klima på dagsordenen. Det har vi i Fredriksborg Næringseiendom også gjort, og vi har derfor som mål å prioritere nettopp dette. Vi fokuserer på miljø- og klimaeffektivitet i alle bygg slik at både brukere og klima skal ha det godt.  

Areal- og kostnadseffektive lokaler 

Vi jobber strukturert og miljømessig med alle våre næringseiendommer. Vi sikrer også at alle våre leietakere har areal- og kostnadseffektive lokaler, og ikke minst bør lokalene være trivelige å oppholde seg i. 

Fredriksborg Næringseiendom er blant annet medlem av Grønn Byggallianse, noe som innebærer at vi har et ønske om å være med på å nå bærekraftsmålene. 

Tjenester 

Fredriksborg er en av de største på eiendom i Fredrikstad, og vi arbeider stadig med nye prosjekter. Blant det vi gjør er:

  • Utleie av lokaler
  • Eiendomsforvaltning
  • Delaktig i prosjekter

Hvem er Fredriksborg?

Fredriksborg er et investeringsselskap som holder til i vakre Fredrikstad. Vår kjernevirksomhet er innenfor forvaltning og utvikling av bolig- og næringseiendom. 

Vi er en av Østfolds ledende eiendomsaktører, og driver med kjøp, utvikling og forvaltning av eiendommer. 

Stor portefølje 

Fredriksborg Eiendom er kjernen i konsernet, og vi har en heleid eiendomsportefølje på ca. 100 000 kvadratmeter. I tillegg forvalter vi ytterligere 30 000 kvadratmeter gjennom forskjellige datterselskap.

Vi ønsker å sette spor etter oss og etterlate et positivt inntrykk. Dette er noe vi skal gjøre når vi møter andre mennesker, driver med byutvikling og som eier og forvalter av bygg. Vår kunnskap, kapital og engasjement skal investeres langsiktig. 

Les mer: Næringseiendom Sarpsborg

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om eller er på jakt etter næringseiendom i Fredrikstad. Fredriksborg AS er erfarne, kompetente og glade for å hjelpe deg.