Næringseiendom Fredrikstad

Er du på jakt etter nye forretningslokaler? Fredriksborg Eiendom er i besittelse av ca 100 000 kvadratmeter næringseiendom spredt rundt i Moss og Fredrikstad. 

Hvor?

Fredriksborg har et stort utvalg av næringseiendom i Østfold:

- Fredrikstad
- Grålum
- Gressvik
- Greåker
- Moss
- Sarpsborg

Felles for alle våre næringseiendommer er at de har en god beliggenhet. Vi tilbyr konkurransedyktige leiekostnader, og tydelige profiler.

Fordi vi har et stort utvalg av lokaler, vil vi alltid kunne gi deg det alternativet som passer best til deg og dine behov, og vi vil også gjøre det vi kan for å legge til rette for alle dine behov.

Se vår lokaler til leie i Fredrikstad her.

Fredrikstad

Fredrikstad er den største byen i Østfold med hele 80 000 innbyggere. Byen er kjent for sin vakre beliggenhet ved Glomma. Byområdet er utviklet på en god måte, med både kjøpesenter, gågate og en flott brygge med restauranter. En kort fergetur over til andre siden av Glomma tar deg til Isegran og Gamlebyen.

Ved å leie en næringseiendom i Fredrikstad får du mange av de samme fordelene som i hovedstaden, men med en roligere atmosfære.
Vi setter spor

Vi i Fredriksborg setter spor etter oss. Vi ønsker å etterlate et positivt inntrykk gjennom alt vi gjør både som byutvikler, eier, utvikler og forvalter av bygg. Vi investerer i fremtiden.

Våre bygninger er av moderne design. Vi kombinerer gammelt og nytt design for å opprettholde den originale stien, men likevel ha funksjonaliteten til et moderne bygg. 


Om oss

Fredriksborg er et investeringsselskap som holder til i vakre Fredrikstad. Vår kjernevirksomhet er innenfor forvaltning og utvikling av bolig- og næringseiendom. Vi er en av østfolds ledende eiendomsaktører i Østfold, og driver med kjøp, utvikling og forvaltning av eiendommer søndre Akershus i tillegg til Østfold. Vi har 15 ansatte som er fordelt på forskjellige områder: utleie, forvaltning, utvikling, drift, regnskap og finans. 


Prosjekt S5

S5 prosjektet er en del av et byutviklingsprosjekt i Storgata 5, Fredrikstad. Planen har vært å revitalisere Blomstertorget og de næringseiendommene som ligger rundt. I 2013 sto det flotte litteraturhuset ferdig. I dag blir det brukt til diverse arrangementer både for store og små.

Ved siden av litteraturhuset bygges nye Storgata 5. Dette skal bli et av de mest sentrale byggene i hele byen der det er kort avstand til alt som ligger i sentrum i tillegg til at det kun er 10 minutter unna den fremtidige by sentralen i Grønli. Det nye bygget har fokusert på et møte mellom ny og gammel arkitektur. Bruken av teglstein og svart stål gir bygget et særpreg du neppe har sett maken til. Bygget består av 6 etasjer som inneholder kontorlokaler, parkering og restaurantlokaler. I 1. etasje kommer også den kjente restaurantkjeden TGI Fridays til å åpne et spisested.

Midt i mellom disse to byggene ligger Blomstertorvet. Her er tidligere parkeringsplasser fjernet for å gi plass til en flott park. Her har du flott utsikt over Glomma og Kråkerøy på andre siden, samtidig som store kastanjetrær skiller parken fra veien som går bak stortorvet. 


Kontakt oss

Har du spørsmål om noen av våre prosjekter eller lokaler til leie? Ta kontakt med oss på mail eller på telefon 69 35 41 80.