Næringseiendom Moss

Holder du til i Østfold og omegn og ser etter en næringseiendom i Moss? Fredriksborg har mange ulike lokaler til leie, og sammen kan vi finne det lokalet som passer dine behov. 

Moss

Har du planer om å starte ny bedrift i Moss og har derfor behov for å leie en næringseiendom eller et lokale?

Moss har en flott beliggenhet sentralt i Østfold, og med tog tar det kun 40 minutter å komme seg til Oslo. Her kan du også ta Bastøferja over til Horten. Sentrum består av et stort handelsområde i form av kjøpesenter og en koselig gågate.

Moss har gått fra å bare være en industriby til å bli et sentralt møtepunkt for folk i hele Østfold. Byen har i de siste årene blomstret, og har med det opplevd stor vekst i både innbyggertall, bedrifter, og kulturelle opplevelser. 


Næringseiendommer

Fredriksborg er eier og forvalter av en rekke næringseiendommer i Østfold:

Sarpsborg

Fredrikstad

Moss

Gressvik

Grålum

Greåker

Fellesnevneren for alle våre næringseiendommer er at vi har langsiktig, aktiv og bevisst holdning til kvalitet, byutvikling, arkitektur og miljø. Samtidig som vi gjennom ekspertise og kompetanse skaper positive resultater for kundene og våre samarbeidspartnere. Vi strekker oss langt for kundene våre, og leverer derfor kun det beste. 


Fredriksborg

Fredriksborg er en av de ledende eierne og forvalterne av næringseiendommer i Østfold og omegn. Vi fokuserer på brukervennlighet samt beliggenhet slik at vi alltid kan gi kundene våre de beste alternativene. Kvalitet og det å tenke langsiktig står sentralt i vår ideologi.

Vi har som mål å jobbe med miljø- og klimaeffektive bygg. Dette er for å unngå unødvendig miljøutslipp, men også for å sørge for at våre leietakere får arealeffektive, trivelige og kostnadseffektive lokaler. Vi er medlem av Grønn Byggallianse som fokuserer på å gjøre at det å bruke miljøvennlige alternativer en selvfølge.

I 2014 ferdigstilte vi Wilberg Atrium. Eiendommen tilhører energiklasse A bygg og er det første bygget i Østfold som er klassifisert i henhold til den internasjonale miljøstandarden BREEAM.

Prosjekt Varnaveien

Ved inngangsporten til handelsområde på Høyda i Moss ligger Varnaveien 43E. Her bygges det et flott bygg som skal bestå av en handel- og en kontorseksjon. Sistnevnte skal bli et nytt hovedkontor for Sparebank1 Østfold og Akershus.

Bygget blir bygget med karakteristiske rammer, stramme fasadematerialer i stein- og betong plater. et hjørne av glass kombinert med en flott og stor steintrapp gir dette bygget et særpreg du neppe har sett tidligere.
Prosjekt Nye Dronnings gate 1

I enden av gågata i Moss har vi i Fredriksborg et samarbeid med Betonmast Østfold AS for å rehabilitere Dronnings gate 1 slik at det blir et flott og moderne bygg. Prosjektet er tegnet av Arkitekturverket og vil fremstå med nye fasader av teglstein og store vinduer. Bygget skal bestå av moderne butikk- og kontorlokaler.

Les mer om prosjekt S5 i Fredrikstad her

Kontakt oss

Vi vil høre fra deg! Har du spørsmål om Næringseiendom eller andre henvendelser? Ta kontakt med oss på mail eller ring 69 35 41 80.