Næringseiendom Sarpsborg

Ser du etter næringseiendommer i Sarpsborg, med flotte lokaler og konkurransedyktige kostnader? Fredriksborg Eiendom er den perfekte samarbeidspartneren. Vi er i besittelse av eiendommer på til sammen over 100 000 kvadratmeter i Østfold og omegn. 

Næringseiendommer i Sarpsborg

I dag har vi 5 næringseiendommer i Sarpsborg. Disse er arealeffektive og med kort avstand fra sentrum som er hjertet til Sarpsborg sine næringsvirksomheter. Sarpsborg har tilgang til tog som blant annet kan ta deg til Oslo, Fredrikstad og Gøteborg. Bygningene under Fredriksborg besittelse er følgende:

109-senteret

Orbekkveien 5

Tamburveien 3

Tamburveien 5

Vesterheimveien 2

Se mer: “Våre næringseiendommer.” 


Hvem er Fredriksborg Eiendom?

Fredriksborg Eiendom er et firma som driver med forvaltning av næringseiendom og lokaler til leie. Firmaet har base i Fredrikstad, men har investert i eiendommer i Østfold og omegn, dette inkluderer Sarpsborg, Moss og søndre Akershus. I alle våre prosjekter har vi et langsiktig fokus på kvalitet, drift, arkitektur og miljø. Vi ønsker også å skape gode forhold til våre kunder og samarbeidspartnere, og har 15 ansatte som aktivt jobber med å gjøre deres opplevelse god.

Fredriksborg Eiendom jobber med å være den ledende eiendomsaktøren i Østfold, og er i dag i besittelse av over 100 000 kvadratmeter, i tillegg til deleierskap av 15 000 kvadratmeter. Når vi driver med forvaltning av bolig er det tre ting vi har hovedfokus på:

- Beliggenhet
- Tydelige profiler
- Gode og konkurransedyktige kostnader

Vi har også markedets beste service og oppfølging. Dette for å sikre våre kunder en god opplevelse av deres nye næringseiendom eller lokale.

Vi har stort fokus på miljø og moderne teknologi. Derfor er vårt satsningsområde å drive forvaltning av næringseiendommer som er klimaeffektive, av høy kvalitet og med moderne design. Det moderne designet holder vi gjerne på innsiden av bygningen hvis fasaden er verneverdig. Slik blir bygningen både funksjonell samt pen å se på.

Fredriksborg Eiendom er forvaltere av flere eiendommer i Østfold og omegn. I dag har vi 28 eiendommer fordelt på Sarpsborg, Fredrikstad og Moss. Vi driver også med utleie av lokaler i 11 forskjellige bygg. Les mer om våre lokaler til leie her


Fredriksborg og prosjekter

I dag har vi tre prosjekter gående i Moss og Fredrikstad:

S5 - Fredrikstad

I samarbeid med Fredrikstad kommune har Fredriksborg Eiendom satt i gang et byutviklingsprosjekt. Målet har vært å revitalisere Blomstertorget og eiendommene rundt. I 2013 sto litteraturhuset ferdig og i løpet av 2018 skal også Storgata 5 ferdigstilles med restaurant- og kontorlokaler.

 
Nye Dronningens gate 1 - Moss

Fredriksborg Eiendom har satt i gang en rehabilitering av sentrumsgården i Dronningens gate 1 i Moss. Etter rehabiliteringen bygningen få en fasade av teglstein og nyere vinduer samt moderne tekniske anlegg.

Varnaveien - Moss

Dette området skal bli en kontorseksjon og skal bli nytt hovedkontor for Sparebank1 Østfold og Akershus. Fokuset har vært det arkitektoniske, med et håp om et karakteristisk utseende som kommer til å fange folks oppmerksomhet på en god måte. 


Kontakt oss

Ta kontakt over mail for spørsmål angående våre næringseiendommer til leie og til salgs i Sarpsborg, eller for våre eiendommer ellers i Østfold. Vi håper å få høre fra deg.