Næringseiendom Østfold

Søker du etter en ny eiendom? Hos Fredriksborg har vi stort fokus på å ha moderne næringseiendommer med god beliggenhet til leie og salg. Fredriksborg er stor forvalter av slike næringseiendommer.

Ønsker du en full oversikt over hvilke eiendommer du kan leie? Ta kontakt med oss i dag eller se hele oversikten på nettsiden vår.

Fredriksborg
Fredriksborg Eiendom jobber med å leie ut lokaler som er topp moderne. Som en av de ledende eiendomsaktørene i Østfold, kan vi garantere næringseiendommer av høyest kvalitet. Alle våre næringseiendommer har:

- tydelige profiler

- god beliggenhet

- konkurransedyktige leiekostnader

Vi er forvaltere av både store og små eiendommer, og kan tilpasse disse til leietakers behov. Har du ønsker som gjelder næringslokalene, tilpasser vi oss disse med glede.

Næringseiendommer til leie i Østfold

Vi leier ut lokaler i områdene Fredrikstad, Moss, Gressvik, Greåker og Grålum. Våre eiendommer til salgs er spredt rundt Fredrikstad, Moss og Sarpsborg. Boligene i Fredrikstad er kjent for Isegran og koselige Gamlebyen, samt byens beliggenhet langs Glomma. Det finnes et mangfold av boliger innen vår besittelse som har beliggenhet i nærheten av elv, brygge og sjø samt serveringslokaler og butikker. Våre boliger er ideelle til utleie for selskaper som ønsker kontorer eller butikklokaler som ligger sentralt, i fine områder og med kort gåavstand til det meste.

Per i dag har vi 12 eiendommer til utleie fordelt på våre 5 områder. Lokalenes størrelse varier fra 50 til 1320 kvadratmeter. Lurer du på hvilke lokaler vi har til leie kan du se dette på vår nettside.

Vi har også i dag 28 eiendommer fordelt i Østfold og omegn. Disse kan du ta en titt på om du klikker her.

Driver bedriften din med kontorvirksomhet eller butikk, er Fredriksborg Eiendom den perfekte samarbeidspartneren. Vi er i besittelse av de mest ideelle områdene for næringsvirksomheter med god beliggenhet og konkurransedyktige priser.

Hvem er Fredriksborg Eiendom?

Vi er et investeringsfirma med base i Østfold. Vårt firma har eiendomsportefølje på over 100.000 kvadratmeter, og vi er en del av Fredriksborg-konsernet. Vårt ønske er å være den foretrukne samarbeidspartneren for alle leietakere av næringsbygg i Østfoldområdet og omegn. I dag er vi en av de mest foretrukne eiendoms utleierne i østfold, dette grunnet vår ekspertise innen funn av eiendommer med god beliggenhet, konkurransedyktige kostnader og gode profiler. Vi tilbyr et av markedets beste service og oppfølging og har stort fokus på å gjøre kundene våre fornøyde. Vi kan garantere at Fredriksborg Eiendom er den perfekte forvalteren av lokaler til leie, og er en god samarbeidspartner for alle næringsvirksomheter.

Vår kundeservice inkluderer å tilpasse kundens behov ved søk etter bolig. Ser potensiell leietaker etter en viss størrelse, beliggenhet eller andre spesifikasjoner, er dette noe vi vi alltid vil prøve å legge til rette for.

Våre 15 ansatte er fordelt på forvaltning, utleie, utvikling, regnskap, drift og finans. Sammen jobber vi for å gi våre leietakere den beste opplevelsen.
Kontakt oss

Vi vil høre fra deg! har du spørsmål eller leter du etter lokaler til din næringsbedrift kan du trykke her for mail.

På utkikk etter næringseiendom? Ta kontakt med oss på telefon 69 35 41 80