Eiendom Fredrikstad

Eiendom Fredrikstad: Her finner du lokaler til leie og nye prosjekter. Kontakt Fredriksborg i dag for mer informasjon. Vi har lokalet som passer din forretning.

Se lokaler til leie

Dette tilbyr vi i Fredrikstad

Fredriksborg AS er en av de største på eiendom i Fredrikstad, og vi arbeider stadig med nye prosjekter. Vi tilbyr:

  • Utleie av lokaler
  • Eiendomsforvaltning
  • Prosjektutvikling

Vi har lokaler til leie i Fredrikstad, Sarpsborg og Moss, og spennende prosjekter under utvikling. Kontakt oss for å finne det perfekte lokalet for deg og din virksomhet.

Eiendom Fredrikstad - fokus på miljø og klima

Aldri før har det vært viktigere å sette miljø og klima på dagsordenen, og derfor fokuserer vi på miljø- og klimaeffektivitet i alle bygg. 

Vi jobber strukturert og miljømessig med alle våre eiendommer i Fredrikstad. Vi sikrer også at alle våre leietakere har areal- og kostnadseffektive lokaler, og ikke minst bør lokalene være trivelige å oppholde seg i. 

Fredriksborg er medlem av Grønn Byggallianse, noe som blant annet innebærer at vi ønsker å bidra til å nå bærekraftsmålene. 

Hvem er Fredriksborg AS?

Fredriksborg AS er et investeringsselskap som holder til i vakre Fredrikstad. Vår kjernevirksomhet er forvaltning og utvikling av bolig- og næringseiendom

Vi er en av Østfolds ledende eiendomsaktører, og driver med kjøp, utvikling og forvaltning av eiendommer. Vi arbeider innen følgende områder:

  • Utleie
  • Forvaltning
  • Utvikling
  • Drift
  • Regnskap og finans

Eiendom Fredrikstad

Vi er stolte av vår store og voksende eiendomsportofølje med eiendom i Fredrikstad. 

Se alle eiendommer

Visjon

Fredriksborgs visjon er enkel, men forpliktende. Vi ønsker å sette spor etter oss og etterlate et positivt inntrykk. 

Dette er vårt mål i alt vi gjør - når vi møter andre mennesker, driver med bytuvikling og som eier og forvalter av bygg. Vår kunnskap, kapital og engasjement skal investeres langsiktig. 

Ute etter eiendom Fredrikstad? Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat. Vi er en av Østfolds ledende eiendomsaktører, og vi har lokalet du trenger til din forretning. 

Kontakt oss