Eiendom Fredrikstad

Har du behov for eiendom i Fredrikstad eller leie av lokaler? Ta kontakt med Fredriksborg i dag for mer informasjon. Vi har lang erfaring og god kompetanse. 

Fredriksborg er et investeringsselskap med base i Fredrikstad. Vi driver med forvaltning og og utvikling av bolig- og næringseiendom, og er en av Østfolds ledende eiendomsaktører. 

Miljø og klima

Aldri før har det vært viktigere å sette miljø og klima på dagsordenen. Det har vi i Fredriksborg også gjort, og derfor har vi som mål å prioritere nettopp dette i vårt arbeid. Vi fokuserer på miljø- og klimaeffektivitet i alle bygg. 

Sikrer lokalene våre 

Vi jobber strukturert og miljømessig med alle våre eiendommer i Fredrikstad. Vi sikrer også at alle våre leietakere har areal- og kostnadseffektive lokaler, og ikke minst bør lokalene være trivelige å oppholde seg i. 

Fredriksborg er medlem av Grønn Byggallianse, noe som blant annet innebærer at vi ønsker å bidra til å nå bærekraftsmålene. 

Tjenester 

Fredriksborg AS er en av de største på eiendom i Fredrikstad, og vi arbeider stadig med nye prosjekter. Blant det vi gjør er:

  • Utleie av lokaler
  • Eiendomsforvaltning
  • Prosjektutvikling

Når det gjelder lokaler til leie er vi tilstede i Fredrikstad, Sarpsborg og Moss. 

Les mer: Lokaler til leie Fredrikstad

Eiendom Fredrikstad: Storgata 5

Storgata 5 er et svært moderne kontorbygg, og er en av eiendommene i Fredrikstad vi er stolte av. Bygget ble ferdigstilt i 2019, og var en siste brikke i et større byutviklingsprosjekt. Her var målet å transformere et tradisjonsrikt torg ved elven. 

Historie kombinert med det moderne  

Inpsirasjonen til Storgata 5 er hentet fra den gamle industrihistorien i Fredrikstad, og dette er grunnen til at bygget er dekket av stein og svart stål. Tradisjonelle materialer ble satt inn i en moderne kontekst. 

Bygget har 6 etasjer inkludert kjeller, og inneholder blant annet kontorlokaler, parkering og en restaurant. S5 er tegnet av Griff Arkitektur og interiørarkitekten er Radius Design. Bygget rommer også hovedkontoret til Fredriksborg AS. 

Hvem er Fredriksborg AS?

Fredriksborg AS er et investeringsselskap som holder til i vakre Fredrikstad. Vår kjernevirksomhet er innenfor forvaltning og utvikling av bolig- og næringseiendom. 

Vi er en av Østfolds ledende eiendomsaktører, og driver med kjøp, utvikling og forvaltning av eiendommer. 

Vi har 15 ansatte som er fordelt på forskjellige områder: 

  • Utleie
  • Forvaltning
  • Utvikling
  • Drift
  • Regnskap og finans

Vår portefølje 

Vi er stolte av vår store og voksende eiendomsportofølje med eiendom i Fredrikstad. Vår heleide eiendomsportofølje består i dag av rundt 120 000 kvadratmeter, men vi forvalter i tillegg, gjennom forskjellige deleierselskap, ytterlige 30 000 kvadratmeter.  

Visjon

Fredriksborgs visjon er enkel, men forpliktende. Vi ønsker å sette spor etter oss og etterlate et positivt inntrykk. 

Dette er vårt mål i alt vi gjør - når vi møter andre mennesker, driver med bytuvikling og som eier og forvalter av bygg. Vår kunnskap, kapital og engasjement skal investeres langsiktig. 

Ta kontakt i dag for å leie lokale og eiendom i Fredrikstad av en av Østfolds ledende eiendomsaktører. Se hva som er ledig på våre nettsider eller ring oss for en prat.