Eiendom Fredrikstad

Har du behov for eiendom i Fredrikstad eller leie av lokaler? Fredriksborg er et investeringsselskap med base i Fredrikstad. Vi driver med forvaltning og og utvikling av bolig- og næringseiendom, og er en av Østfolds ledende eiendomsaktører. 

Ta kontakt med oss idag for mer informasjon!

Miljø og klima

Aldri før har det vært viktigere å prioritere og sette miljø og klima på dagsordenen. Det har vi i Fredriksborg også gjort, og vi har derfor som mål å prioritere nettopp dette. Vi fokuserer på miljø- og klimaeffektivitet i alle bygg. 

Vi jobber strukturert og miljømessig med alle våre eiendommer i Fredrikstad. Vi sikrer også at alle våre leietakere har areal- og kostnadseffektive lokaler, og ikke minst bør lokalene være trivelige å oppholde seg i. 

Fredriksborg er også medlem av Grønn Byggallianse, noe som blant annet innebærer at vi ønsker å være med på å nå bærekraftsmålene. 

Tjenester 

Fredriksborg er en av de største på eiendom i Fredrikstad, og vi arbeider stadig med nye prosjekter.

Blant det vi gjør er:

- Utleie av lokaler

- Eiendomsforvaltning

- Delaktig i prosjekter


Når det gjelder lokaler til leie er vi tilstede i Fredrikstad, Sarpsborg og Moss. 

Les mer: Lokaler til leie Fredrikstad

Eiendom Fredrikstad: Storgata 5

Storgata 5 er et svært moderne kontorbygg, og er en av eiendommene i Fredrikstad vi er stolte av. Bygget ble ferdigstilt i 2019, og var en siste brikke i et større byutviklingsprosjekt. Her var målet å transformere et tradisjonsrikt torg ved elven. 

Inpsirasjonen til Storgata 5 er hentet fra den gamle industrihistorien i Fredrikstad, og dette er grunnen til at vi ser bygget som er dekket i stein og svart stål. Dette ble puttet inn i en moderne kontekst. 

Bygget har 6 etasjer inkludert kjeller, og inneholder blant annet kontorlokaler, parkering og en restaurant. S5 er tegnet av Griff Arkitektur, og interiørarkitekten har vært Radius Design. 

Dette er også bygget som rommer hovedkontoret til Fredriksborg. 

Hvem er Fredriksborg?

Fredriksborg er et investeringsselskap som holder til i vakre Fredrikstad. Vår kjernevirksomhet er innenfor forvaltning og utvikling av bolig- og næringseiendom. 

Vi er en av Østfolds ledende eiendomsaktører, og driver med kjøp, utvikling og forvaltning av eiendommer. 

Vi har 15 ansatte som er fordelt på forskjellige områder: 

- Utleie

- Forvaltning

- Utvikling

- Drift

- Regnskap og finans

Visjon

Fredriksborgs visjon er enkel, men forpliktende. Vi ønsker å sette spor etter oss, og etterlate et positivt inntrykk. Dette er noe vi skal gjøre når vi møter andre mennesker, driver med bytuvikling, og som eier og forvalter av bygg. Vår kunnskap, kapital og engasjement skal investeres langsiktig.