Lokaler til leie Fredrikstad

Ser du etter lokaler til leie i Fredrikstad? Sjekk ut våre ledige lokaler og se om de passer dine behov.    

Toppmoderne næringseiendom til leie 


Fredriksborg Eiendom forvalter en rekke bygg i Østfold og omegn. Vi er en av Østfolds ledende eiendomsaktører, og kjøper, utvikler og forvalter eiendom i Østfold og Akershus. Alle våre eiendommer har:

- God beliggenhet
- Tydelige profiler
- Konkurransedyktige kostnader.

Våre eiendommer og lokaler kan tilpasses leietakernes behov og ønsker. Ta gjerne kontakt med oss for å høre hvilke muligheter som finnes. Vi tilbyr både store og små eiendommer, med mulighet for å dele opp lokalene slik at de passer deg og din bedrifts behov. 
Les mer: "Lokaler til leie"

Hvem er vi?

Fredriksborg Eiendom er et investeringsselskap med base i Fredrikstad. Vi er en del av Fredriksborg-konsernet, og har en heleid eiendomsportefølje på ca. 100.000 kvadratmeter. Vi ønsker å være den foretrukne samarbeidspartneren for leietakere og eiendomsbesittere i Østfold og søndre Akershus. Dette får vi til ved å lete etter leiligheter og boliger med god beliggenhet, eiendommer med tydelige profiler, konkurransedyktige kostnader for leietakere og ved å tilby markedets beste service og oppfølging. 

Vi har i dag 15 dyktige ansatte fordelt på utleie, forvaltning, utvikling, drift, regnskap og finans. Er du på utkikk etter eiendommer? Ta gjerne kontakt med oss på telefon 69354180. 

Lokaler til leie 

Fredrikstad er kjent for bryggepromenaden langs elva, Isegran og den flotte Gamlebyen. Her finnes både sjø og brygge, samt et mangfoldig tilbud av serveringssteder, butikker og kommunikasjon. Alt dette tiltrekker seg turister fra både innland og utland, og er derfor et ideelt sted å drive forretning. Fredriksborg Eiendom har flere attraktive kontorplasser. Klikk her for å komme til den fullstendige oversikten. Er du ute etter næringseiendommer i sentrum eller ved innfartsårene, finner du de her. Per dags dato har vi blant annet følgende ledige lokaler til leie i Fredrikstad:

Kirkebrygga 2-4

Storgata 32

Storgata 5 

Stabburveien 10

Enten du er ute etter nye lokaler for å drive butikk-, produksjon- eller kontorvirksomhet, har vi det ideelle stedet for deg og din bedrift. Felles for våre eiendommer og områder til næringsvirksomheter til leie er at alle fasiliteter er moderne og oppdatert, og at bygningene har særegne karaktertrekk. Alle lokalene har rom i forskjellige størrelser beregnet på kontor, fellesområde og kundemottak, og det finnes muligheter til å skreddersy lokalene i henhold til ønsker, behov og standard. 
Våre kontor- og produksjonslokaler følger det med store parkeringsplasser, slik at det er praktisk for både kunder og ansatte å ta seg dit. I tillegg følger det med aircondition, alarm og bredbåndstilknytning. 
Vi har også lokaler til leie i Moss, Sarpsborg, Gressvik og Grålum.

Prosjekt S5 - Storgata 5, Fredrikstad

Prosjekt S5 er siste brikke i et større byutviklingsprosjekt, der målet har vært å revitalisere Blomstertorget og eiendommene rundt. Prosjektet er et samarbeid mellom Fredriksborg Eiendom og Fredrikstad kommune. Litteraturhuset ble ferdigstilt i 2013, og nye Storgata 5 er under bygging. Parkeringsplassene er fjernet fra torget, slik at plassen er tilrettelagt for fotgjengere. Inspirasjonen til Storgata 5 er hentet fra industrihistorien, hvor teglstein og svart stål var fremtredende bygningselementer. Resultatet er en bro mellom gammel håndverkstradisjon og moderne arkitektur.

Prosjektet blir ferdigstilt i mai/juni 2018. Klikk her for å lese mer om Prosjekt S5, eller gå rett til prosjektets nettside
Leter du etter kontor så trykk her for en oppdatert oversikt over alle våre tilgjengelige lokaler til leie i Fredrikstad og omegn.