Lokaler til leie Fredrikstad

Er du på jakt etter nye forretningslokaler til leie i Fredrikstad? Sjekk våre ledige lokaler og se om de passer dine behov. 

Topp moderne lokaler til leie i Fredrikstad 

Fredriksborg Eiendom forvalter en rekke lokaler til leie i Fredrikstad. Vi er en av Østfolds ledende eiendomsaktører, og kjøper, utvikler og forvalter eiendom i Østfold og søndre Akershus. Her finner du våre lokaler til leie i Fredrikstad. Alle våre lokaler har:

-God beliggenhet
-Tydelige profiler
-Konkurransedyktige leiekostnader

Våre forretningslokaler kan tilpasses leietakernes behov og ønsker. Ta gjerne kontakt med oss for å høre hvilke muligheter som finnes. Vi forvalter både store og små eiendommer, med mulighet for å dele opp lokalene slik at de passer deg og din bedrifts behov. 

Hvem er vi?

Fredriksborg Eiendom er et investeringsselskap med base i Fredrikstad. Vi er en del av Fredriksborg-konsernet, og har en heleid eiendomsportefølje på ca. 100.000 kvadratmeter. Vi ønsker å være den foretrukne samarbeidspartneren for leietakere og eiendomsbesittere i Østfold og søndre Akershus. Dette får vi til ved å lete etter lokaler med god beliggenhet, eiendommer med tydelige profiler, konkurransedyktige bokostnader for leietakere og ved å tilby markedets beste service og oppfølging. 

Vi har i dag 15 dyktige ansatte fordelt på utleie, forvaltning, utvikling, drift, regnskap og finans. Er du på utkikk etter lokaler til leie i Fredrikstad? Ta gjerne kontakt med oss på telefon 69354180. 

Lokaler til leie Fredrikstad

Fredrikstad er kjent for bryggepromenaden langs elva, Isegran og den flotte Gamlebyen. Her finnes både sjø og brygge, samt et mangfoldig tilbud av serveringssteder, butikker og kommunikasjon. Alt dette tiltrekker seg turister fra både innland og utland, og Fredrikstad er derfor et ideelt sted å drive forretning. Fredriksborg Eiendom har flere attraktive lokaler til leie i Fredrikstad. Klikk her for å komme til den fullstendige oversikten. Er du ute etter lokaler til leie i Fredrikstad sentrum eller ved innfartsårene, finner du de her. Per dags dato har vi blant annet følgende ledige lokaler til leie i Fredrikstad:

Kirkebrygga 2-4, 1606 Fredrikstad

Storgata 32 i Fredrikstad sentrum

Storgata 5 i Fredrikstad sentrum

Stabburveien 10, 1607 Fredrikstad


Enten du er ute etter nye lokaler for å drive butikk-, produksjon- eller kontorvirksomhet, har vi det ideelle stedet for deg og din bedrift. Felles for våre lokaler til leie i Fredrikstad er at alle fasiliteter er moderne og oppdatert, og at bygningene har særegne karaktertrekk. Alle lokalene har rom i forskjellige størrelser beregnet på kontor, fellesområde og kundemottak, og det finnes muligheter til å skreddersy lokalene i henhold til ønsker, behov og standard. 

Til våre kontor- og produksjonslokaler følger det med store parkeringsplasser, slik at det er praktisk for både kunder og ansatte å ta seg dit. I tillegg følger det med aircondition, alarm og bredbåndstilknytning. 

Vi har også lokaler til leie i Moss, Sarpsborg, Gressvik og Grålum.

Prosjekt S5 - Storgata 5, Fredrikstad

Prosjekt S5 er siste brikke i et større byutviklingsprosjekt, der målet har vært å revitalisere Blomstertorget og eiendommene rundt. Prosjektet er et samarbeid mellom Fredriksborg Eiendom og Fredrikstad kommune. Litteraturhuset ble ferdigstilt i 2013, og nye Storgata 5 er under bygging. Parkeringsplassene er fjernet fra torget, slik at plassen er tilrettelagt for fotgjengere. Inspirasjonen til Storgata 5 er hentet fra industrihistorien, hvor teglstein og svart stål var fremtredende bygningselementer. Resultatet er en bro mellom gammel håndverkstradisjon og moderne arkitektur.

Prosjektet blir ferdigstilt i mai/juni 2018. Klikk her for å lese mer om Prosjekt S5, eller gå rett til prosjektets nettside

Leter du etter lokaler til leie Fredrikstad så trykk her for en oppdatert oversikt over alle våre tilgjengelige lokaler til leie i Fredrikstad, Moss, Sarpsborg, Gressvig og Grålum.