Lokaler til leie Østfold

Vi har en rekke lokaler til leie i Østfold. Er du på jakt etter nye forretningslokaler? Sjekk hva vi har ledig og finn det som passer best for dine behov, eller ta kontakt med oss i dag på telefon 69354180. 

Hvem er vi?

Fredriksborg Eiendom er et investeringsselskap med base i Fredrikstad. Vi er en del av Fredriksborg-konsernet, og er den foretrukne samarbeidspartneren for leietakere og eiendomsbesittere i Østfold og søndre Akershus. Våre lokaler til leie i Østfold er lokalisert i:


- Fredrikstad
- Sarpsborg
- Moss
- Gressvik
- Grålum


 
Vi er en familiebedrift med røtter tilbake til 1946, da Olav Fredriksen tok over grønnsakshandleren Vegetar AS. Fra 1993 har vår kjernevirksomhet vært eiendom og eiendomsutvikling. Vi har i dag 15 dyktige ansatte fordelt på utleie, forvaltning, utvikling, drift, regnskap og finans. Vår heleide eiendomsportefølje måler ca. 100.000 kvadratmeter.
 
Fredriksborg Eiendom er en av Østfolds ledende eiendomsaktører, og kjøper, utvikler og forvalter eiendom. Ta gjerne kontakt med oss for å høre hvilke muligheter vi kan tilby innenfor lokaler til leie i Østfold.
 
Du kan lese mer om oss her.
 
Lokaler til leie Østfold

Fredriksborg Eiendom forvalter en rekke lokaler til leie i Østfold og søndre Akershus. Vi har eiendommer i Fredrikstad, Moss, Sarpsborg, Gressvik og Grålum. I Østfold-byene har vi både butikklokaler, restaurantlokaler og kontorlokaler til leie. Du finner en oversikt over alle ledige lokaler til leie i Østfold her. Når vi leter etter nye lokaler, er vi opptatt av å sette kundene våre i fokus. Alle våre lokaler har derfor:

-God beliggenhet
-Tydelige profiler
-Konkurransedyktige leiekostnader
 
Våre forretningslokaler til leie i Østfold kan tilpasses leietakernes behov og ønsker. Vi forvalter store og små eiendommer, og det finnes muligheter for å dele opp lokalene slik at de er bedre tilpasset deg og din bedrift. Enten du er ute etter nye lokaler for å drive butikk-, produksjon- eller kontorvirksomhet, har vi et lokale som passer deg og din forretning. Alle våre lokaler har moderne og oppdaterte fasiliteter, og bygningene har særegne karaktertrekk. Lokaler til leie i Østfold har rom i ulike størrelser, som er beregnet på kontor, fellesområde og kundemottak. Det finnes også muligheter til å skreddersy lokalene i henhold til bedriftens ønsker, behov og standard.
 
Prosjekter og utvikling


I tillegg til å tilby lokaler til leie i Østfold, driver Fredriksborg Eiendom også med eiendomsutvikling. Vi har flere løpende prosjekter på gang. Prosjekt S5 i Fredrikstad er en del av et større byutviklingsprosjekt, hvor målet har vært å revitalisere Blomstertorget og eiendommene rundt. Storgata 5 bygges på sydsiden av torget, og blir ferdigstilt i mai/juni 2018. I Dronningens gate 1 i Moss har vi satt i gang omfattende rehabilitering av sentrumsgården. Etter at arbeidet er ferdig vil eiendommen fremstå med nye fasader av teglstein, vinduer, tekniske anlegg og moderne butikk- og kontorlokaler. Prosjektet har oppstart i 2018. I Moss arbeider vi også med Varnaveien 43E, som ligger i inngangsporten til Høyda handelsområde. Prosjektet ønsker å tilføre grøntstruktur i et område hvor det ellers er mange harde overflater, og vil bli en fremtredende og synlig del av landskapet.
 
Fredriksborg Eiendom er medlem av Grønn Byggeallianse. Klikk her for å komme til vår miljøplan. Vi har som mål å prioritere miljø- og klimaeffektivitet i alle våre eiendommer, og på noen prosjekter bidra til å flytte grenser. Vi jobber strukturert og målrettet med miljø, og tilrettelegger for at leietakerne våre skal ha arealeffektive, trivelige og kostnadseffektive lokaler.
 
Klikk her for å komme til vår totale eiendomsportefølje. Dersom du er ute etter lokaler til leie i Østfold, finner du de hos oss. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. 

Vår utleie av lokaler i både Fredrikstad, Moss, Sarpsborg, Gressvik og Grålum gjør Fredriksborg til et naturlig valg dersom du søker "lokaler til leie Østfold". Klikk her for en oppdatert versjon av alle våre tilgjengelige lokaler til leie i Østfold.