Leie lokale Sarpsborg

Har du behov for å leie lokale i Sarpsborg? Fredriksborg forvalter og utvikler næringseiendommer i Østfold, og vi er blant de største aktørene på markedet. For deg betyr dette trygghet, trivsel og konkurransedyktige priser. Ta kontakt med oss idag for mer informasjon om våre forretningslokaler til leie.


Forretningslokaler i Sarpsborg

Vi har flotte og trivelige kontor- og butikklokaler til enhver bedrift. Vi ønsker å holde fokus på miljø og klima, og dette er også grunnen til at vi er medlemmer av Grønn Byggallianse

Dette fokuset vil du også merke i alle våre lokaler - her sørger vi for et godt innemiljø som også er bra for klima. 

Miljømessig og kostnadseffektivt

Vi kan tilby attraktive kontorlokaler sentralt i Sarpsborg. Vi har både små og store lokaler til kontorlandskap og butikk og handel. 

Vi jobber strukturert og miljømessig med alle våre eiendommer i Sarpsborg. Vi sikrer også at alle våre leietakere har areal- og kostnadseffektive lokaler, og ikke minst bør lokalene være trivelige å oppholde seg i. 

Skal du leie lokale i Sarpsborg? Ta kontakt med oss i dag. 

Les mer: Næringseiendom Sarpsborg

Tjenester 

Fredriksborg er en av de største på eiendom i Sarpsborg, og vi arbeider stadig med nye prosjekter. Fredriksborg driver blant annet med: 

- Utleie av næringseiendom og forretningslokaler

- Eiendomsforvaltning

- Delaktig i prosjekter og byutvikling

Vi har lokaler til leie i Sarpsborg, Fredrikstad og Moss. 

Hvem er Fredriksborg?

Fredriksborg er et investeringsselskap som holder til i Fredrikstad. Vår kjernevirksomhet er innenfor forvaltning og utvikling av bolig- og næringseiendom. 

Vi er en av Østfolds ledende eiendomsaktører, og driver med kjøp, utvikling og forvaltning av eiendommer i Sarpsborg, Moss, Fredrikstad og omegn. 

Vi har 15 ansatte som er fordelt på forskjellige områder: 

- Utleie

- Forvaltning

- Utvikling

- Drift

- Regnskap og finans

Vi ønsker å sette spor etter oss, og etterlate et positivt inntrykk. Velger du å leie lokaler gjennom oss, vil du alltid være i trygge hender. 

Kontakt oss 

Ønsker du å vite mer om hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt med oss idag. Vi bistår deg så godt vi kan, uansett behov!