Lokaler til leie Sarpsborg

Leter du etter ledige lokaler til leie i Sarpsborg? Sjekk våre ledige lokaler og se om de passer dine behov, eller kontakt oss på telefon 69354180.  

Leter du etter ledige lokaler til leie i Sarpsborg? Sjekk våre ledige lokaler og se om de passer dine behov, eller kontakt oss på telefon 69354180.  

Sarpsborg er et flott sted å drive forretning

Sarpsborg er en av Norges eldste byer, og på grunn av Sarpsfossen har det vært produksjonsvirksomhet i byen så lenge den har eksistert. Dagens næringsliv er i stor grad lokalisert i sentrum av Sarpsborg, og langs innfartsårene. Sarpsborg kan by på en rik historie og kultur, og tiltrekker seg turister fra både innland og utland. Det er derfor et flott sted å drive forretning. 

Fredriksborg Eiendom forvalter en rekke eiendommer i Sarpsborg og omegn. Vi er en av Østfolds ledende eiendomsaktører, og kjøper, utvikler og forvalter eiendommer i Østfold og søndre Akershus. Alle våre lokaler til leie i Sarpsborg har god beliggenhet, tydelige profiler og konkurransedyktige leiekostnader. Du finner alle lokaler til leie i Sarpsborg her.

Lokaler til leie Sarpsborg

 Er du ute etter lokaler til leie i Sarpsborg? Fredriksborg Eiendom har flere attraktive eiendommer i Sarpsborg, både i sentrum og langs innfartsårene. Per dags dato har vi blant annet følgende ledige lokaler til leie i Sarpsborg:

Pene kontorlokaler i Orebekkveien 5, 1718 Sarpsborg

Våre kontorlokaler er moderne og sentralt plassert i tilknytning til hovedfartsårer. De inneholder rom av ulik størrelse, beregnet på kontor, fellesområder og kundemottak. Det finnes også mulighet til å skreddersy lokalene i henhold til ønsker, behov og standard. Enten du er ute etter nye lokaler for å drive butikk-, produksjon- eller kontorvirksomhet, kan Fredriksborg Eiendom ha det perfekte lokalet for deg. Alle våre lokaler til leie i Sarpsborg og omegn har:

-God beliggenhet

-Tydelige profiler

-Konkurransedyktige bokostnader

Hvem er vi?

Fredriksborg Eiendom er et investeringsselskap med base i Fredrikstad. Vi er en familiebedrift med en historie som går tilbake til 1946, og har hatt eiendom og utvikling som kjernevirksomhet siden 1993. I dag har vi 15 dyktige ansatte fordelt på utleie, forvaltning, utvikling, drift, regnskap og finans. Fredriksborg Eiendom er en del av Fredriksborg-konsernet, og har en heleid eiendomsportefølje på ca. 100.000 kvadratmeter. Er du på utkikk etter lokaler til leie i Sarpsborg eller omegn? Ta gjerne kontakt med oss på telefon 69354180. 

Fredriksborg Eiendom er medlem av Grønn Byggeallianse. Klikk her for å komme til vår miljøplan. Vi har som mål å prioritere miljø- og klimaeffektivitet i alle våre eiendommer, og på noen prosjekter bidra til å flytte grenser. Vi jobber strukturert og målrettet med miljø, og tilrettelegger for at leietakerne våre skal ha arealeffektive, trivelige og kostnadseffektive lokaler. 

Vi ønsker å være den foretrukne samarbeidspartneren for leietakere og eiendomsbesittere i Østfold og søndre Akershus, ved å tilby lokaler med god beliggenhet, eiendommer med tydelige profiler og konkurransedyktige bokostnader for leietakere. Velkommen til oss for en uforpliktende prat, dersom du er ute etter lokaler til leie i Sarpsborg.

I tillegg til våre lokaler til leie i Sarpsborg, driver vi også utleievirksomhet i Fredrikstad, Moss og Grålum. Klikk her for en oppdatert oversikt over alle våre nåværende tilgjengelige lokaler til leie Sarpsborg, Fredrikstad, Moss, Gressvik og Grålum