Lokaler til leie Moss

Vi har lokaler til leie i Moss. Sjekk våre ledige lokaler og se om de passer dine behov, eller ta kontakt med oss i dag på telefon 69354180 for å høre hvilke muligheter som finnes. 

Lokaler til leie Moss

Fredriksborg Eiendom forvalter en rekke lokaler til leie i Moss. Vi kjøper, utvikler og forvalter eiendom i Østfold og søndre Akershus, og er en av Østfolds ledende eiendomsaktører. Du kan se alle våre lokaler til leie i Moss her.

Våre forretningslokales kan tilpasses leietakernes ønsker og behov. Ta gjerne kontakt med oss dersom du er interessert i å høre hvilke muligheter vi kan tilby deg og din bedrift. Vi forvalter både store og små eiendommer, med mulighet til å dele opp lokalene slik at de passer bedre til deg og bedriftens behov. Alle våre lokaler til leie i Moss har:

God beliggenhet
Tydelige profiler
Konkurransedyktige leiekostnader
 
Gode forretningsmuligheter i Moss

Moss har et mangfoldig miljø av industri, handel, fjord og innenlands natur. Det ligger svært sentralt mellom Oslo og Sveriges grense, med knutepunkter for både motorvei, tog og ferge. Det er gode muligheter for å drive forretning i Moss, enten du driver med produksjon eller butikk. Fredriksborg Eiendom har flere attraktive lokaler til leie i Moss i porteføljen.
 
Til våre kontor- og produksjonslokaler følger det med store parkeringsplasser eller garasjeanlegg, slik at det er enkelt for både kunder og ansatte å ta seg dit. Felles for alle våre lokaler til leie i Moss er at det medfølger oppdaterte og moderne fasiliteter, og at bygningene har særegne karaktertrekk. Alle våre lokaler har rom i ulike størrelser som er beregnet på kontor, fellesområder og kundemottak. Det finnes også mulighet til å skreddersy lokalene i henhold til ønsker, behov og standard.
 
Per dags dato har vi blant annet følgende lokaler til leie i Moss:

Sentralt kontorlokale i Henrich Gerners gate 14, 1530 Moss (Kvernhuset i Møllebyen)
Restaurantlokaler i Torvterassen, Moss
Butikklokale sentralt i Gågata i Moss (Skoggata 2)
 
Vi driver også med eiendomsutvikling i Moss. Ta gjerne en titt på våre prosjekter i Dronningens gate 1 og Varnaveien 43E.

Hvem er vi?

Fredriksborg Eiendom er en del av Fredriksborg-konsernet, med en heleid eiendomsportefølje på ca. 100.000 kvadratmeter. Vi har base i Fredrikstad, med 15 dyktige ansatte fordelt på utleie, forvaltning, utvikling, drift, regnskap og finans. Er du på utkikk etter lokaler til leie i Moss eller omegn? Ta gjerne kontakt med oss. Vi har markedets beste service og oppfølging.
 
Vi ønsker å være den foretrukne samarbeidspartneren for leietakere og eiendomsbesittere i Østfold og søndre Akershus. Dette får vi til ved å lete etter lokaler med god beliggenhet, eiendommer med særegne profiler og konkurransedyktige bokostnader for våre leietakere.

Lokaler til leie Moss

Enten du er ute etter nye lokaler for å drive butikk-, produksjon- eller kontorvirksomhet, kan vi hjelpe deg og din bedrift med å finne den ideelle lokasjonen. Vi forvalter flere attraktive eiendommer i Moss, både i sentrum og langs innfartsårene. Fredriksborg Eiendom har en rekke lokaler til leie i Moss, og er alltid interessert i å finne gode løsninger som passer både oss og kundene våre.
 
Fredriksborg Eiendom er medlem av Grønn Byggeallianse. Klikk her for å komme til vår miljøplan. Vi har som mål å prioritere miljø- og klimaeffektivitet i alle våre eiendommer, og på noen prosjekter bidra til å flytte grenser. Vi jobber strukturert og målrettet med miljø, og tilrettelegger for at leietakerne våre skal ha arealeffektive, trivelige og kostnadseffektive lokaler.
 
Dersom du er ute etter lokaler til leie i Moss eller omegn, er du velkommen til oss for en uforpliktende prat. I tillegg til våre lokaler til leie i Moss, driver vi også utleievirksomhet i Fredrikstad, Sarpsborg og Grålum og Gressvik.

Klikk her for å besøke våre lokaler til leie Moss, Fredrikstad, Sarpsborg, Grålum og Gressvik.